Co se Vám vybaví, když se řekne čerstvý chléb? Typická vůně, lákající k zakousnutí, neodolatelné křupnutí krásně vypečené kůrky a kyprá, ještě teplá střídka, která se přímo rozplývá na jazyku? Potom jste tu správně. Přesně takové jsou totiž tradiční chleby z pekařství Paul, upečené z kvalitních surovin.
Chleby z francouzského pekařství Paul jsou pečené klasickým způsobem v kamenných pecích, a to několikrát denně, takže každý zákazník dostane svůj chléb vždy čerstvý. Samozřejmostí je použití těch nejkvalitnějších surovin. Díky ruční výrobě a pečlivosti, kterou pekaři věnují každému chlebu, jsou tradiční chleby z pekařství PAUL oblíbené po celém světě.
Celozrnný chléb Complete je upečený z celozrnné mouky, získané šetrným mletím celého zrna. Díky tomu si mouka zachová všechny tělu prospěšné látky, jako je vláknina, vitamíny a minerály. Specifickou chuť dodává chlebu tradiční Paul kvásek.
Vícezrnný kváskový chléb obsahuje vyváženou směs pšeničné, špaldové, žitné, pohankové a kukuřičné mouky. K jeho lahodné chuti přispívá i pestrý mix semínek (dýně, slunečnice, hnědého lnu, prosa a sezamu), plných vitamínů, minerálů a zdravých tuků.
Chléb Polka je vyrobený z výběrové francouzské pšeničné mouky, pěstované speciálně pro pekařství Paul. Tradiční bílý chléb se zlatavou křupavou kůrkou a kyprou střídkou má v kuchyni skutečně všestranné využití.
zdroj: pekařství Paul / komerční sdělení