Příběh čokolády RUDOLF BRAUN 1899 začíná na konci 19. století v malé pekárně na předměstí Berlína. Tu vlastnil jistý Rudolf Braun, který chtěl mít to nejlepší pečivo ve městě. Miloval čokoládu a experimentoval s novými recepty. Kvalitní čokoláda však byla v té době těžce dostupná a pro obyčejné lidi příliš drahá. Proto si Rudolf vymýšlel nové receptury. Jeho snahu bohužel přerušila 1. světová válka, kdy musel narukovat. Ale jak se říká: všechno zlé je k něčemu dobré. Díky válce se podíval také do Belgie, země čokolády.
Soutěž: Vyhrajte balíček belgické čokolády RUDOLF BRAUN 1899 v hodnotě 500 Kč. Pro milovníky kvalitní mléčné i hořké čokolády vytvořili mistři ve svém oboru lahodnou recepturu, abyste si mohli co nejvíce užít chuť kvalitní čokolády bez přidaných přísad. Už při rozbalení ucítíte vůni, která si Vás okamžitě získá a kterou nelze nahradit žádnou chemií. Soutěžíme o 4 balíčky, každý obsahuje růžový box a mix tabulkových čokolád.
Dobrou chuť!
Soutěžní otázka: Extra jemnou čokoládu s karamelem kombinuje Rudolf Braun ještě s jakou ingrediencí?
a) s mořskou solí
b) s citronovou kůrou
c) s pomerančovou šťávou
Nápovědu najdete na www.chocolandia.cz.
Správnou odpověď zašlete na e-mail info@womanandstyle.cz do 17. 2. 2021, do předmětu uveďte RUDOLF BRAUN. Výherci budou o výhře informováni e-mailem.
Nepodaří-li se vám získat produkty v soutěži, můžete je spolu s dalšími zakoupit na www.chocolandia.cz.
Staňte se fanoušky WOMAN&STYLE na Facebooku, Instagramu, Pinterestu nebo Twitteru a nepropásněte žádnou z připravovaných soutěží.
Účastí v soutěži potvrzujete souhlas s Obecnými podmínkami soutěží.
Ukončeno! Správná odpověď: A. Výherci: Stela V., Brno, Ema T., Praha, Filip B., Praha, Jana H., Radonín.