Koupí Kmínového chlebu přispějete na Centrum Paraple

Francouzské pekařství PAUL působí na českém trhu již téměř 12 let. Vedle celosvětově oblíbené francouzské klasiky přicházejí mistři pekaři i s vlastními lokálními recepturami, které v duchu gastro fusion spojují to nejlepší z francouzské a české tradice. Právě taková je i novinka Kmínový chléb. Jeho zakoupením zákazník zároveň přispěje i na dobrou věc – část prodejní ceny putuje na podporu Centra Paraple.

Nový Kmínový chléb je podobný oblíbeným typicky českým chlebům, je však upečen z francouzské mouky a tradičního kvásku. Specifickou chuť mu dodává zejména kmín, který je z poloviny drcený a z poloviny celý – díky tomu je jeho chuť i vůně skutečně intenzivní. Francouzští pekaři také chleby s oblibou nařezávají, aby se při pečení uvolnila a zvýraznila chuť všech ingrediencí. Zda je na tom něco pravdy, se můžete přesvědčit sami a pro Kmínový chléb s charakteristickou výraznou prasklinou v křupavé kůrce si zajít již v září.

Kromě skvělého gurmánského zážitku budete mít z nákupu této novinky i dobrý pocit – 10 Kč z prodejní ceny podpoří projekty obecně prospěšné společnosti Centrum Paraple.

Francouzské pekařství PAUL s obecně prospěšnou společností Centrum Paraple spolupracuje dlouhodobě. Kromě finanční podpory z prodeje speciálních výrobků zpříjemňovaly například balíčky francouzských cukrovinek a pravidelné coffee breaky klientům Centra Paraple sociálně rehabilitační pobyt.

Zdroj: pekařství PAUL / komerční sdělení

Sdílejte článek s přáteli

Doporučené články

Průměrná měsíční mzda letos přesáhne 46 tisíc korun. Na jakých pozicích si letos lidé vydělají vysoko nad průměrem a kdo

Cibule je jednou z nejběžnějších ingrediencí v kuchyni po celém světě. Díky svým chuťovým vlastnostem a zdravotním benefitům je nepostradatelná

Lidské tělo je složitý stroj, který ke svému správnému fungování potřebuje nejen energii z makroživin, jako jsou sacharidy, tuky a

Přidejte se k nám